Flyt salget online med en ny webshop

Professionelle webshops

Vi bygger din nye professionelle webshop med alt det, som du ikke ved, at du har brug for. Design, funktionalitet, brugervenlighed, SEO og markedsføring er med i vores overvejelser, når vi bygger en webshop til dig.

Med vores løsning vil dine kunder opleve, at det er nemt at handle hos dig, og at webshoppen har et nemt ordreflow. Vi gør det samtidig nemt for dig at oprette nye varer, håndtere ordrer, fragt og betalinger.

Firmahjemmesider differentierer sig ved ikke bare at lave, hvad vi bliver bedt om. Vi udfordrer idéerne og tænker i nye og kreative løsninger.

Hos os betaler du kun et engangsbeløb for en webshop. Vi tager ikke en bid af kagen, men fokuserer på, at din investering i din egen webshop hurtigt kan tjene sig hjem igen.

Butikejer? Vidste du, at…

Dine kunder søger efter dine produkter online, før de besøger din butik. Fysiske butikker og webshops behøver ikke at være konkurrenter, når du kan udnytte din egen webshop til at få flere kunder i butikken.

En online tilstedeværelse med en webshop får også kunderne til at besøge din fysiske butik – og ofte bestille varen online til afhentning hos dig.

bymp_webshop
Working on a web template on the laptop

En professionel webshop indeholder naturligvis...

Designet til din forretning

Et webshopdesign skal fortælle noget om din forretning. Vi designer webshoppen specifikt til dig og din målgruppe.

Responsivt og mobilvenligt design

Dine kunder handler på mange forskellige enheder. Webshoppen tilpasser sig skærmstørrelsen, så du har en god løsning på både computer, tablet og smartphone.

Fuldt ejerskab og administratoradgang

Vi udvikler webshoppen til din forretning, og derfor har du naturligvis også fuld administratoradgang til siden og ejerskabet over den.

SEO

Vi opsætter dine sider korrekt i forhold til søgemaskineoptimering. Vi sørger for, at dit nye indhold automatisk bliver sendt til Google, så det kan blive vist i søgeresultater.

webshop_smartphone_kasse
flotte_telte_webshop

Sælg alt alle steder

Sælg fysiske produkter, digitale downloads eller abonnementer til hele landet – eller hele verden.

Ubegrænsede produkter

Du kan nemt og enkelt tilføje alle de varer til din webshop, som du har brug for.

Kundekonto

Giv dine kunder mulighed for at have en kundekonto hos dig, og giv dine trofaste kunder ekstra fordele.

Forsendelse

Vi sørger for, at dine kunder kan vælge dine foretrukne forsendelsesmetoder og fragtfirma. Uanset om du vil have levering til dør, erhverv eller til pakkeshop, sætter vi det op for dig.

Lagerstyring

Du får en meddelelse, når lagerbeholdningen er lav, så du kan bestille nye varer hjem. Har du et eksternt lager – fx i Economic – kan vi også bistå med at synkronisere lager og din webshop.

Variable produkter

Produkter er ikke bare produkter. Nogle produkter har forskellige størrelser, farver og data. Vi opretter de nødvendige variabler, så du nemt kan lave variable produkter.

Rabatkuponer

Opret rabatkuponer til dine kunder. Hvad end det skal være kuponer med begrænsninger eller til kampagner, kan hver enkelt kupon tilpasses dit behov.

Ordrestyring

Det er nemt at håndtere dine ordrer, spore åbne ordrer og sætte andre ordrer på pause. Hold dine kunder underrettet om deres køb via mail.

Store managers

Skal en medarbejder håndtere ordrer og oprette varer på webshoppen, kan du nemt oprette en bruger til vedkommende uden at give adgang til vitale dele af webshoppen.

Analyse

Hvis du ønsker at følge med i dine brugeres adfærd på din webshop, opsætter vi Google Analytics med E-handel på din webshop. Brug vores nemme betjeningspanel til at få et overblik over statistikkerne.

Dankort, Visa og Mobilepay

Uanset om du starter ud med en lille indløser eller laver en indløsningsaftale med NETS, sørger vi for, at din indløsningsaftale og betalingsgateway snakker sammen med webshoppen, så du kan trække penge direkte fra ordren.

Synkroniser med en marketplace

Sælg dine varer på en ekstern marketplace som Amazon, Miinto og Coolshop direkte fra din webshops produktkatalog. Vi synkroniserer dine varer, så de automatisk dukker op, når du opretter dem. Vi synkroniserer også dine varer til din Facebooksides forretning eller til dine Google Ads-annoncer.

Efterfølgende samarbejde

Når din webshop er færdig, skal den også have trafik af brugere og potentielle nye kunder, så du kan få gang i din forretning. Vi tilbyder forskellige typer af onlineannoncering og kampagner, så du får en god start.

Din webshop vil hele tiden få tilsendt opdateringer, som sørger for, at din side overholder de nyeste standarder, og at sikkerheden løbende bliver forhøjet. Sørg for, at alt er up to date eller benyt dig af vores webmasterservice – så har du en ny webshop i mange år.

Engangsbetaling

Ingen bindinger

Du ejer selv hjemmesiden