Webshop

Sælg med en professionel webshop

Flyt salget online med en ny webshop

Webshops

Vi bygger din nye professionelle webshop med alt det, der er vigtigt for en onlinebutik. Design, funktionalitet, brugervenlighed, SEO og markedsføring er med i vores overvejelser, når vi bygger en webshop til dig.

Med vores løsning vil dine kunder opleve, at det er nemt at handle hos dig, og at webshoppen har et nemt ordreflow. Vi gør det samtidig nemt for dig at oprette nye varer, håndtere ordrer, fragt og betalinger.

Firmahjemmesider differentierer sig ved ikke bare at lave, hvad vi bliver bedt om. Vi udfordrer idéerne og tænker i nye og kreative løsninger.

Hos os betaler du kun et engangsbeløb for en webshop. Vi tager ikke en bid af kagen, men fokuserer på, at din investering i din egen webshop hurtigt kan tjene sig hjem igen.

Butikejer? Vidste du, at…

Dine kunder søger efter dine produkter online, før de besøger din butik. Fysiske butikker og webshops behøver ikke at være konkurrenter, når du kan udnytte din egen webshop til at få flere kunder i butikken.

En online tilstedeværelse med en webshop får også kunderne til at besøge din fysiske butik – og ofte bestille varen online til afhentning hos dig.

Nemt for dig – nemt for dine kunder

Overhal konkurrenterne med en toptunet webshop, der gør det nemt for nye kunder at handle med dig.

Professionelle webshops

Vi designer, udvikler og programmerer din unikke webshopløsning.
Her skal du ikke passe ind i en skabelon – vi udvikler skabelonen til dig.


Designet til din forretning

Et webshopdesign skal fortælle noget om din forretning. Vi designer webshoppen specifikt til dig og din målgruppe.

Mobilvenligt design

Dine kunder handler på mange forskellige enheder. Webshoppen tilpasser sig skærmstørrelsen, så du har en god løsning på både computer, tablet og smartphone.

SEO

Vi opsætter dine sider korrekt i forhold til søgemaskineoptimering. Vi sørger for, at dit nye indhold automatisk bliver sendt til Google, så det kan blive vist i søgeresultater.

Sælg alt alle steder

Sælg fysiske produkter, digitale downloads eller abonnementer til hele landet – eller hele verden.

Ubegrænsede produkter

Du kan nemt og enkelt tilføje alle de varer til din webshop, som du har brug for.

Kundekonto

Giv dine kunder mulighed for at have en kundekonto hos dig, og giv dine trofaste kunder ekstra fordele.

Forsendelse

Vi sørger for, at dine kunder kan vælge dine foretrukne forsendelsesmetoder og fragtfirma. Uanset om du vil have levering til dør, erhverv eller til pakkeshop, sætter vi det op for dig.

Lagerstyring

Du får en meddelelse, når lagerbeholdningen er lav, så du kan bestille nye varer hjem. Har du et eksternt lager – fx i Economic – kan vi også bistå med at synkronisere lager og din webshop.

Variable produkter

Produkter er ikke bare produkter. Nogle produkter har forskellige størrelser, farver og data. Vi opretter de nødvendige variabler, så du nemt kan lave variable produkter.

Rabatkuponer

Opret rabatkuponer til dine kunder. Hvad end det skal være kuponer med begrænsninger eller til kampagner, kan hver enkelt kupon tilpasses dit behov.

Ordrestyring

Det er nemt at håndtere dine ordrer, spore åbne ordrer og sætte andre ordrer på pause. Hold dine kunder underrettet om deres køb via mail.

Store managers

Skal en medarbejder håndtere ordrer og oprette varer på webshoppen, kan du nemt oprette en bruger til vedkommende uden at give adgang til vitale dele af webshoppen.

Analyse

Hvis du ønsker at følge med i dine brugeres adfærd på din webshop, opsætter vi Google Analytics med E-handel på din webshop. Brug vores nemme betjeningspanel til at få et overblik over statistikkerne.

Dankort, Visa og Mobilepay

Uanset om du starter ud med en lille indløser eller laver en indløsningsaftale med NETS, sørger vi for, at din indløsningsaftale og betalingsgateway snakker sammen med webshoppen, så du kan trække penge direkte fra ordren.

Synkroniser med en marketplace

Sælg dine varer på en ekstern marketplace som Amazon, Miinto og Coolshop direkte fra din webshops produktkatalog. Vi synkroniserer dine varer, så de automatisk dukker op, når du opretter dem. Vi synkroniserer også dine varer til din Facebooksides forretning eller til dine Google Ads-annoncer.

Chat
Hjemmesider fra
4.800,-