Onlineannoncering

Lokal eller national annoncering på nettet? Vi hjælper dig med at nå ud til dine kunder og din målgruppe

Tilbudsberegner

Annoncering

Lokal eller national annoncering på nettet? Vi hjælper dig med at nå ud til dine kunder og målgruppe.

Dine kunder søger efter dig og dine konkurrenter på nettet. Med onlineannoncer rammer vi dine nuværende kunder, din målgruppe eller potentielle nye kunder med dine egne annoncer. Dine annoncer har et væld af muligheder for at blive vist bl.a. på netaviser, i spil og apps, på Youtube og i Google-søgninger på laptop, tablets og smartphones.

Lokale kunder

Vidste du, at bannerannoncerne på TV 2, landsdækkende netaviser og lokalaviser er der, fordi du er der?

Annoncerne følger brugeren og ikke mediet. På den måde kan vi ramme kunder i dit nærområde på lige præcis dén hjemmeside, som de besøger. Vi afgrænser annoncernes geografiske rækkevidde, så de bliver vist for potentielle nye kunder, der er i nærheden af din forretning.

Betal pr. klik eller for 1.000 annoncevisninger

Dine onlineannoncer betales enten pr. 1.000 visninger eller for hver gang, nogen klikker på annoncen. Afhængig af, hvad formålet med din kampagne er, vurderer vi, om det er mest hensigtsmæssigt at bruge den ene eller anden metode.

Shopping og remarketing

Som webshopejer er du interesseret i at nå ud til potentielle kunder i hele landet. Vi hjælper dig med at oprette og synkronisere dine produkter, så de kan bruges til annoncering. Bliv for eksempel vist i Google-søgninger, når en kunde søger efter et produkt, du har i webshoppe, og bliv vist i produkterne øverst på Google.

Nå ud til de kunder, der allerede har kigget på produkterne på din webshop. Vi lader produktet følge brugeren med flotte annoncer, så de forhåbentlig vender tilbage og køber varen hos dig.

Din ejendom

Når vi arbejder med annoncer, sker det som bureau på din egen annoncekonto. På den måde beholder du selv dine annoncer, statistik og ejerskabet over de ting, vi har lavet for dig. Du har selv mulighed for at tænde og slukke kampagner, forhøje eller mindske annoncebudgettet – Du beholder naturligvis dine egne data.

Er du ny i Google Ads?

Vi hjælper dig med at opsætte din egen annoncekonto og får os tilkoblet som dit bureau.

Picanto_display_annonce_300x250
display_annonce_300x250
display_annonce_300x600