Vi udvikler din professionelle firmahjemmeside

Gode og stabile hjemmesideløsning til seriøse erhvervsdrivende

Tilbudsberegner

Hjemmeside

I dag besøger kunderne din firmahjemmeside som det første, inden de tager kontakt til dig. Det er hér, de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Vi hjælper dig med at lave en professionel firmahjemmeside, der er skræddersyet til din virksomhed.

Markedsføring, funktionalitet og design tænker vi ind i din nye løsning fra start, så du kan stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed. Vi fokuserer på, at din firmahjemmeside skal konvertere flere besøgende til nye kunder.

Vi forventer, at du er seriøs i forhold til din online tilstedeværelse og kender værdien i en kvalitetsløsning. Hos Firmahjemmesider differentierer vi os ved ikke bare at lave det, vi bliver bedt om. Tværtimod tør vi at udfordre idéerne og komme med modspil og give bud på kreative løsninger. På den måde bliver din hjemmeside bedre.

Uanset om du skal have fornyet en eksisterende løsning eller lavet en helt ny firmahjemmeside, laver vi gennemtænkte, flotte og seriøse hjemmesider til professionelle.

Efterfølgende samarbejde

Når din hjemmeside er færdig, skal den også have trafik af brugere og potentielle nye kunder, så du kan få gang i din forretning. Vi tilbyder forskellige typer af onlineannoncering og kampagner, så du får en god start.

Din hjemmeside vil hele tiden få tilsendt opdateringer, som sørger for, at din side overholder de nyeste standarder, og at sikkerheden løbende bliver forhøjet. Sørg for, at alt er up to date eller benyt dig af vores webmasterservice – så har du en ny hjemmeside i mange år.

En professionel firmahjemmeside indeholder naturligvis...

Fokus på jeres markedsføring

Hjemmesiden er stedet, hvor jeres firma virkelig kan udfolde sig online. Vi fokuserer på at gøre dine besøgende til nye kunder.

Skræddersyet funktionalitet

Funktionaliteten på hjemmesider er aldrig helt ens. Derfor skræddersyr vi funktionerne til din løsning.

Designet til din forretning

Et hjemmesidedesign skal fortælle noget om din virksomhed. Vi designer hjemmesiden specifikt til dig og din målgruppe.

Responsivt og mobilvenligt design

Hjemmesiden tilpasser sig skærmstørrelsen, så du har en god løsning på både computer, tablet og smartphone.

Ejerskab og administratoradgang

Vi udvikler hjemmesiden til dit firma, og derfor har du naturligvis fuld administratoradgang til siden og 100 % ejerskab.

Let at benytte og redigere i

I vores hjemmesideløsninger kan du nemt gå ind og redigere i tekster og billeder, så din hjemmeside altid er up to date med informationer.

Business Slagelse fik udviklet ny hjemmeside

Business Slagelse havde brug for en hjemmeside, der både kunne rumme arrangementer, byens åbningstider, gavekort og en smart oversigt over byens butikker med hver deres lille side.

Specialklassen Impro Comedy

Det Bedre Selskab har givet vores hjemmeside en fantastisk ansigtsløftning. Ud over at være hurtigt arbejdende og både kreativ og lyttende, så fik vi også en god instruktion i selv at kunne administrere siden efterfølgende. De bedste anbefalinger herfra

Restaurant I Pupi Siciliani

Jeg har været meget tilfreds med mit valg af Det Bedre Selskab til at lave vores hjemmeside. Rune har fra starten forstået, hvad jeg ville, arbejdet hurtigt og givet gode idéer. Jeg vil kun give mine bedste anbefalinger til ham!

Brdr. Clausen Automobiler A/S

Det Bedre Selskab leverer altid et super stykke arbejde, når man bestiller hos dem. Om det er trykte reklamer, plakater, SEO, visitkort, foldere, eller hvad vi snart har bestilt hos dem, så er man ikke i tvivl om kvaliteten, når det færdige resultat skal præsenteres. Altid venlig og fleksibel betjening! Kan varmt anbefales!